Chilinen kanelikanapannu


Ystävät! Tänään vietetään ystävänpäivää. Rouva Ässä touhusi ihanaa chilistä, kanelikanaa. Sydämin, kuinkas muuten. Ihan ei ensiksi ajatuksena ollut, että tämän ruuan kuvaan. Kovasti ei kuvattavia jogurttiset kanapalaset ole. Mutta ässiä vetelin hihasta, ja sain kuin sainkin aika herkut kuvat tästä kanapannustani. Eikö vaan!
Minua on pitkään jo harmittanut kun ihana kanelikanani ei ole minusta ollut kuvauksellinen. Maku on ihana, tämä kanapannu on tosi hyvää! Olen halunnut tämän ruuan ohjeisen postittaa jo kauan, ja nytpä se onnistui. Mikä ei punaisin sydämin onnistu <3
Sydämet tein kahdesta Indian sweety dropsista. Ne ovat yhdistelmä kirsikkatomaattia ja mietoa jalapeñoa. Pieni, suloinen chilipaprika, joka on makea, mutta jossa on myös chilin potkua.
Prismasta texmex-hyllystä löysin. Ja nyt näitä dropseja on aina meillä jääkaapissa.

Ihana ystävänpäivän illallinen.


Rouva Ässän Chilinen kanelikanapannu

1 pkt kananpojan paistileikkeitä
voita ja öljyä paistamiseen
4 valkosipulinkynttä
200 g turkkilaista jogurttia
1 prk ranskankermaa
2 tl kanelia
1 tl chilijauhetta

n. 1-2 dl makeaa chilikastiketta
basilikaa

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Sekoita kulhossa kaikki kastikkeen ainekset.

Paista paistileikkeisiin kaunis pinta pannulla. Tuuppaa pannu paistileikkeineen uuniin. Kypsennä leikkeitä n. 10-15 minuuttia.
Ota pannu uunista ja lusikoi leikkeiden päälle jogurttikastiketta.
Laita pannu uuniin vielä n. 15-20 minuutiksi.

Tarjoile kanapannu jasmiiniriisin kanssa.
Koristele basilikalla ja lirauta pinnalle vielä makeaa chilikastiketta.


Meillä on kuulkaa jänskää aikaa tässä tiedossa.
Ollaan tulevaksi viikonlopuksi menossa kaksin Herra Ässän kanssa Helsinkiin humputtelemaan. Teatteriin mennään, lasillisilla ja syömässä käymme, kaupungilla pörrimme. Meinaanpa luusuta kauppahallissakin. Sisareni poika Kalle tulee meille likkojen kanssa.
Eikä lopu jänskät jutskat siihen. Vaan sittenpä on seuraavana viikonloppuna edessä meidän likkojen ihan ekku hoitojakso pois kotoa. Likat menee lemmikkihotelliin.
Viime postissa tuumailikin, että oltiin menossa tutustumaan  yhteen kivaan paikkaan. Kiva se oli, ja saatiin likoille varattua sitten oma huone hotellista.
Pikkulikat, von Pyppyset menee nyt sitten ihan oikeasti lomalle hekin, kun me herra Ässän kanssa lähdetään myös reissuun.
Näin muodoin vielä ainakin reipas olen. Suunnittelen että pitää pakata likkojen laukku hyvissä ajoin, ja katsoa että kaikki tärkeä heillä mukana. Saas nähdä kuinka itkun tyrkin, kun likat hotelliin jätän.
Jänskää, jänskää... meille kaikille kolmelle akalle.
Likat pääsee leikkimaahan, pallomereen ja kaikkiin sellaisiin puuhiin. Lupasivat kuvia ottaa sitten hotellinpitäjät, jotta voidaan reissussa seurata likkojen touhuja.

Tässä nämä lomalle lähtijät, ottaa päikkäreitä kotona sohvalla.Kommentit

Instagram

Suositut tekstit